martes, 23 de marzo de 2010

TURVIGENERATHION

Howard Matthew és un artista amb base a Londres que treballa amb la performance i el vídeo, així com la creació de treball per als contextos específics. La seva pràctica s'ha donat suport i recolzat a través de nombroses beques i beques, a més de ser comprades per col • leccions privades.

Es va formar a Dartington College i es va graduar el 1997 amb BA Hons. Rendiment visual. El 2005 va acabar la seva postgrau, l'art en arquitectura a la Universitat de East London.

Ell té un enfocament molt flexible per a la seva pràctica i ha col.laborat amb èxit amb els poetes i arquitectes, entre d'altres professions.

El seu treball s'estén també a l'ensenyament i programes d'extensió, on ensenya en una àmplia gamma de contextos dels primers anys a adults amb discapacitats d'aprenentatge. Actualment està treballant en una àmplia gamma de funcions com a agent creador d'una nova direcció (Creative Partnerships) a Londres la creació de programes creatius i la intermediació de treball amb les escoles de Londres i, més recentment s'ha embarcat en un projecte internacional de 4 anys, turbinegeneration amb Tate Modern

No hay comentarios:

Publicar un comentario